Om oss

Om oss

Førde Takstkontor AS

Vi har lang erfaring innen alle former for taksering. Førde Takstkontor AS har to ansatte og utfører oppdrag i Sogn og Fjordane.

Førde Takstkontor v/ Bjarte Roska ble etablert i 1996, men ble omgjort til et aksjeselskap i 2008 under navnet Førde Takstkontor AS. Daglig leder har utført taksering siden 1996.

Ta kontakt for mer informasjon, eller for befaring.

ntf

NTF-sertifiserte takstmenn

NTF utfører kompetansebasert sertifisering av takstmenn. Ordningen er under kontinuerlig utvikling og kravene har regelmessig blitt skjerpet. Dette er et viktig element i arbeidet med å vedlikeholde og videreutvikle bransjens faglige kompetanse. Hovedmålet er å sikre at NTF sine medlemmer opprettholder et kunnskapsnivå som er i tråd med utvikling og endringer i samfunnet for øvrig.

DNV logo

DNV-sertifiserte takstmenn

En rekke NTF-sertifiserte takstmenn er i tillegg sertifisert av Det Norske Veritas (DNV) for Boligsalgsrapportering. DNV-sertifisert personell oppfyller strenge krav til praktisk og teoretisk kunnskap, og må jevnlig vise at de opprettholder kompetansen og oppdaterer sin kunnskap i forhold til nye krav innen sitt fagområde. Med DNVs nasjonale og internasjonale anerkjennelse, gir sertifiseringordningen tillit til takstmennenes tjenester i markedet og trygghet for deres kunder.

Kontakt oss

For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via e-post eller telefon.

Bjarte Roska
Telefon: 907 44 376
E-post: bjarte.roska@online.no

Trond Gjesdal 
Telefon: 930 95 083
E-post: trgjesd@online.no

Adresse
Postboks 283, 6801 Førde

Send oss en melding